Ανακοίνωση αποχώρησης από το κόμμα Δημοκράτες

Πριν λίγο, ενημέρωσα τον πρόεδρο των «Δημοκρατών» για την απόφασή μου να αποχωρήσω από το κόμμα, αναφέροντας του ότι οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς είχα την τιμή να συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο υπό την ηγεσία ενός ανθρώπου που σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο κόμμα, αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις, που με έκαναν να εξελιχθώ τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή και για τη συνεργασία μου με όλα τα στελέχη του κόμματος.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο και στα στελέχη των «Δημοκρατών» για την αμέριστη υποστήριξη και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωσή τους στην προώθηση των αξιών και των στόχων του κόμματος ήταν για μένα πηγή έμπνευσης.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον πρόεδρο και στα στελέχη των «Δημοκρατών» για τη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια ζέση και αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των στόχων του κόμματος και την προώθηση των ιδεών και των αξιών που όλοι μαζί υπηρετήσαμε.

Previous
Previous

Δήλωση για πολιτική του NHS που ρωτά άνδρες αν είναι έγκυοι πριν από ακτινογραφίες

Next
Next

Μετακίνηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Άγιος Παύλος από την περιοχή της Τούμπας.